Ekonomisk förvaltning för nyproduktion

Ekonomisk förvaltning specialiserad på nyproduktion

Interesta erbjuder en heltäckande ekonomisk förvaltning för nyproducerade bostadsrättsföreningar så att fastighetsutvecklare och medlemmar får en smidig överlämning och uppstart.

Illustration: Ekonomisk förvaltning specialiserad på nyproduktion

Hos oss på Interesta får din bostadsrättsförening en heltäckande ekonomisk förvaltning som är specialiserad på nyproduktion. Det innebär att vi har full förståelse och kunskap kring processen med att bygga bostadsrätter, det är en trygghet för både fastighetsutvecklaren som bygger bostadsrätterna och medlemmarna som tar över bostadsrättsföreningen. Hos oss får bostadsrättsföreningen en smidig, krångelfri och personlig förvaltning med en och samma kontaktyta för alla frågor.

Vi gör överlämningen till köparna smidig och enkel

Med oss som ekonomisk förvaltare finns vi på plats när det är dags för tillträde för att presentera oss. Det innebär att alla medlemmar får ett ansikte på dom som, tillsammans med styrelsen och medlemmarna, kommer att hantera föreningen efter överlämningen. Vi hjälper till att utmynna en ny styrelse och håller en överlämningsstämma där byggande styrelse kliver ur och den nya styrelsen tillträder.

Ekonomisk förvaltning för nyproducerade bostadsrättsföreningar

Heltäckande ekonomisk förvaltning

När vi på Interesta tar oss an ett förvaltningsuppdrag anpassar vi upplägget efter er bostadsrättsförenings behov. Nedan nämner vi de grundläggande tjänster som ingår för alla våra kunder.

  • Avisering av månadsavgifter och hyror
  • Mottagning av fakturor och brev samt säkerställer att fakturorna betalas i rätt tid.
  • Hantering av den löpande bokföringen för bostadsrättsföreningen
  • Säkerställer att momsdeklarationer och skatter lämnas och betalas i tid.
  • Underhåll av pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
  • Upprättande av årsbokslut samt genomförande av bostadsrättsföreningens årsstämma.
Räkna på en offert

Styrelseutbildning, årsplanering och rutiner

Vi utbildar den nytillträdda styrelsen vilket innebär att de medlemmar som valts in i styrelsen får en bra grund att utföra sitt styrelsearbete på. Vidare utbildar vi medlemmarna i hur en bostadsrättsförening fungerar, vad som förväntas av medlemmarna och hur man kan vara med och påverka i bostadsrättsföreningen. Tillsammans med styrelsen utarbetar vi föreningens gemensamma årssnurra, rutiner och ordningsregler.

Interesta erbjuder rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter

Vi är specialister på bostadsrätter

Hos oss får din bostadsrättsförening en förvaltning som kan bistå i alla frågeställningar inom föreningens ekonomi, juridik och teknik. Det innebär att du som fastighetsutvecklare kan känna dig trygg med att dina köpare kan få hjälp i alla frågor som kan uppstå i en bostadsrättsförening.

Räkna på en offert

Tre anledningar att välja Interesta för er nyproducerade BRF

01

Kompetens inom nyproduktion

På Interesta arbetar vi dagligen med att bistå fastighetsutvecklare vid nyproduktion. Det innebär att vi förstår helheten med kostnadskalkyl, intygsgivning, tillstånd, ekonomisk plan m.m. Vi förstår också utmaningen vid upplåtelser och kan på ett enkelt sätt navigera er genom processen att lämna över bostadsrättsföreningen till oss.

02

Rådgivning för BRF och medlemmar

Många av dom som köper en bostadsrätt för första gången kommer att ställas inför nya frågeställningar där vi med vår gedigna kompetensn vägleda både medlemmar och styrelsen.

03

Vi håller budget

Vi vet hur viktigt det är att bostadsrättsföreningar behöver hålla koll på sin ekonomi. Speciellt nyproducerade föreningar. Därför arbetar vi proaktivt med att säkerställa att budgeten håller och gör erforderliga justeringar för att undvika att föreningen ska behöva höja avgifterna eller råka ut för någonting oförutsett.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning för nyproduktion?

Kontakta oss genom att fylla i formuläret eller ring oss.

 

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.