— För dig som bygger bostadsrätter

Nyproduktion av bostadsrätter

Vi hjälper dig som fastighetsutvecklare till lyckade bostadsrättsprojekt. Hos oss får du helheten – goda råd och all pappersexercis. Ekonomi och juridik i ett paket.

Illustration: Nyproduktion av bostadsrätter

Planerar du att bygga bostadsrätter och är i behov av rådgivning och konsultation? Hos oss på Interesta får du en helhetslösning för ditt nyproduktionsprojekt – från strategisk planering och pappersexercis till kalkylering och överlämning till de nya bostadsrättshavarna.

Vi gör det enkelt att bygga bostadsrätter

Vi på Interesta erbjuder en helhetslösning som skräddarsys för dig som ska bygga bostadsrätter. Hos oss får du en personlig rådgivare, till ett fast pris, genom hela projektet som säkerställer att samtliga moment genomförs enligt rådande lagstiftning och krav.

När du anlitar oss så tar vi ett helhetsansvar för att bilda bostadsrättsföreningen och upprätta kalkyler till att överlämna bostadsrättsföreningen efter inflyttning. Dessutom kan vi ta hand om föreningen genom vår ekonomiska förvaltning efter tillträdet vilket gör att din bostadsrättsförening alltid har samma trygga punkt – före, under och efter projektet.

Genom att anlita oss på Interesta får du en trygg partner med kvalificerad kompetens med personliga och engagerade rådgivare som arbetar proaktivt för att ditt projekt skall bli så bra som möjligt.

All ekonomi och juridik i ett paket

Hos oss får du hjälp med allt som krävs för att kunna bygga bostadsrätter. Vi är specialister på bostadsrätter och hjälper dig med allting kring den ekonomiska och juridiska formalian som krävs för att bygga bostadsrätter idag.

Interesta erbjuder rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter

Tjänster vid nyproduktion

I samband med våra nyproduktionsprojekt så tar vi ansvar för helheten kring din bostadsrättsförening vilket kan omfatta flera moment.

Exempel på moment som vi hjälper till med vid nyproduktion:

Ska du bygga bostadsrätter? Prata med oss!

Ring oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.