— Ett bättre boende

Om oss

Illustration: Om oss

Vi på Interesta erbjuder kvalificerad rådgivning i samband med bostadsrättsbildningar, i form av ombildning av hyresrätt till bostadsrätt och vid nyproduktion av bostadsrätter. Vi är också specialister på rådgivning för befintliga bostadsrättsföreningar i form av ekonomisk förvaltning, ränteupphandlingar och råvindskonverteringar.

 

Vi kan bostadsrätter

Vi på Interesta arbetar med bostadsrättsutveckling inom tre huvudsakliga områden – nybildning, ombildning och förvaltning. Våra kunder består av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggbolag och förvaltare i hela Sverige. Idag är vi en av Sveriges ledande aktörer inom vår nisch; och vi är bara i början av vår tillväxtresa. Vi har vårt huvudkontor i Jönköping, men arbetar över hela Sverige.

Om oss. På Interesta erbjuder vi kvalificerad rådgivning i samband med ombildningar, nyproduktion och ekonomisk förvaltning

Vår story

– en vision om ett bättre boende.

Vår resa har sin början i en idé om att hjälpa befintliga bostadsrättsföreningar att säkerställa en sund och god ekonomi genom att hjälpa styrelser att arbeta med sina kapitalkostnader i form av låneupphandlingar och effektivisering av driftkostnader. Men det var bara början på vår resa. Med tiden insåg vi att lösningen i sig är reaktiv; för att kunna skapa hållbara bostadsrättsföreningar på riktigt så behövde vi vara med från början.

Därför har verksamheten med tiden vuxit till att omfatta en helhetslösning inom bostadsrättsutveckling, från nybildning och ombildning till rådgivning och förvaltning. Idag är vi ett av Sveriges ledande från företag inom vår bransch och med kunder från Kiruna ned till Ystad.

Men vår vision är fortfarande densamma – att skapa sunda och hållbara bostadsrättsföreningar. Ett bättre boende. Och vi har bara börjat.

Om oss på Interesta, vi jobbar i en fortskridande bransch med samlad expertis under ett och samma tak

Våra kunder

Idag arbetar vi dagligen med några av Sveriges största fastighetsbolag, byggbolag och utvecklare. Samarbeten som vi är väldigt stolta över.

 

Vi på Interesta

Alex är ombildningskonsult och transaktionsansvarig på Interesta

Alex Liljeblom

Ombildning / Nyproduktion / Intygsgivning

E-post: alex@interesta.se
Telefon: 070-823 91 99

Kristofer är ombildningskonsult och Intygsgivare på Interesta

Kristofer Björk

Ombildning / Nyproduktion / Intygsgivning

E-post: kristofer@interesta.se
Telefon: 079-340 45 83

Ebba är ombildningskonsult på Interesta

Ebba Spjuth

Nyproduktion / Förvaltning

E-post: ebba.spjuth@interesta.se
Telefon: 072-858 66 10

profil unkown, kontakta oss

Joakim Curenstam

Förvaltningsansvarig

E-post: joakim.curenstam@interesta.se
Telefon: 076-308 02 82

profil unkown, kontakta oss

Petter Bäck

BRF-ansvarig

E-post: petter.back@interesta.se
Telefon: 073-508 12 61

Kontakta oss

Slå oss en signal eller fyll i formuläret så hör vi av oss!

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.