— Vill du bli en del av vårt team?

Karriär

Här samlar vi aktuella platsannonser och lediga tjänster. Välkommen in med din ansökan!

Illustration: Karriär

Välkommen till oss

Är du intresserad av att arbeta inom den dynamiska och spännande fastighetsbranschen? Att arbeta i gränslandet mellan ekonomi, juridik och byggnadsteknik? Då kan vårt företag vara din nästa destination.

Vi arbetar för att hjälpa våra kunder att ombilda hyresrätter till bostadsrätt, bygga bostadsrätter och förvalta bostadsrättsföreningar med tillhörande kringtjänster.

karriär

Så är det att jobba på Interesta

Hos oss på Interesta får du en arbetsplats som präglas av en unik atmosfär av kreativitet och tillväxt. Vi är inte bara en arbetsplats, utan en gemenskap av engagerade medarbetare som alla spelar en viktig roll i vår resa mot att skapa bättre boenden.

På Interesta uppmuntrar vi till och firar mångfald, där olika perspektiv och idéer möts för att hitta lösningar som skapar värde för våra kunder. Vårt team är vår styrka, och vi tror på att skapa en arbetsmiljö där varje individ känner sig inspirerad och uppmuntrad att utvecklas både professionellt och personligt.

Som ett företag i tillväxt är varje dag hos oss en möjlighet att vara med och forma vår framtid. Vi tror på att utmana oss själva för att växa och utvecklas tillsammans. Här finns utrymme för att testa nya idéer och driva innovativa projekt. Så varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss på Interesta.

Möt oss på Interesta

Kristofer är ombildningskonsult och Intygsgivare på Interesta

Kristofer Björk

Ombildning / Nyproduktion / Intygsgivning

E-post: kristofer@interesta.se
Telefon: 079-340 45 83

Alex är ombildningskonsult och transaktionsansvarig på Interesta

Alex Liljeblom

Nyproduktion / Ombildning / Intygsgivning

E-post: alex@interesta.se
Telefon: 070-823 91 99

Ebba är ombildningskonsult på Interesta

Ebba Spjuth

Nyproduktion / Förvaltning

E-post: ebba.spjuth@interesta.se
Telefon: 072-858 66 10