— Ekonomisk förvaltning för BRF i Åre

Ekonomisk förvaltning i Åre

I Åre erbjuder Interesta ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar. Att sitta i en styrelse för en BRF i Åre kan innebära betungande och komplicerade arbetsuppgifter. På Interesta hjälper vi er att hantera föreningens ekonomi löpande, sköta skatter och deklarationer samt vägleda styrelsen i sitt arbete.

Illustration: Ekonomisk förvaltning i Åre

På Interesta har vi samlat ett specialteam under ett och samma tak vilket gör det möjligt för oss att bistå med professionell rådgivning gällande ekonomi så väl som juridik och tekniskt. Med Interesta får er förening i Åre en trygg samarbetspartner.

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Åre

Ekonomisk förvaltning med det lilla extra

När vi på Interesta åtar oss ett förvaltningsuppdrag anpassar vi upplägget efter er bostadsrättsförenings behov. Nedan nämner vi de grundläggande tjänster som ingår för alla våra kunder.

 • Löpande avisering av månadsavgifter och hyror
 • Vi tar emot fakturor och brev samt ser till att fakturorna betalas i rätt tid.
 •  Vi sköter den löpande bokföringen för bostadsrättsföreningen
 • Säkerställer att momsdeklarationer och skatter lämnas och betalas i tid.
 • Hantering av pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
 • Upprättande av årsbokslut samt genomförande av bostadsrättsföreningens årsstämma.

Utöver de tidigare nämnda arbetsuppgifterna jobbar vi med att optimera er bostadsrättsförenings kostnader genom bland annat ränteupphandlingar och underhållsplaner. På så sätt kan er förening planera för de mer omfattade renoveringarna, som till exempel stambyte, utan att behöva känna en oro inför att behöva chockhöja årsavgiften. På Interesta tycker vi det är viktigt att er förening har en långsiktig plan med en stabil och trygg grund att stå på.

Digital ekonomisk förvaltning

För att ni i er bostadsrättsförening i Åre ska kunna känna er trygga med oss på Interesta som er samarbetspartner, ger vi er tillgång till ett digitalt verktyg när ni anlitar oss för ekonomisk förvaltning. I det digitala verktyget får ni full insyn i föreningens ekonomi samt vårt arbete. Vi samlar all information och alla uppgifter gällande den ekonomiska förvaltningen och det finns även möjlighet att enkelt få ut en mäklarbild och förteckning över specifika bostäder.

Funktioner tillgängliga i det digitala verktyget:

 • Attestering av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Varför just Interesta för ekonomisk förvaltning?

01

Expertis

På Interesta har vi samlat ett team av specialister under ett och samma tak.

02

Rådgivning

Din bostadsrättsförening i Åre får ett skräddarsytt upplägg anpassat just för er förening. Vi hanterar det löpande ekonomiska arbetet, vägleder styrelsen och medlemmarna i att fatta rätt beslut samt bistår med rådgivning gällande ekonomi, juridik och tekniskt.

03

Omtanke

Med Interesta får ni en heltäckande partner som jobbar flitigt för att er förening ska ha en långsiktig ekonomisk plan och en trygghet som genomsyrar hela er förening.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning för din BRF i Åre?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.