— Ekonomisk förvaltning

Behöver ni ekonomisk förvaltning i Eskilstuna?

Att sitta i en styrelse för en bostadsrättsförening kan innebära en del betungande uppgifter. Vi på Interesta jobbar med ekonomisk förvaltning i Eskilstuna där vi skräddarsyr ett koncept som passar just er förenings behov. Genom att samla flera experter under ett och samma tak kan vi på Interesta hjälpa er med löpande hantering av ekonomi, sköta skatter och deklarationer samt vägleda styrelsen i sitt arbete. Vi kan också, tack vare våra specialister, bistå med guidning genom de juridiska och tekniska frågorna en förening oftast står inför.

Illustration: Behöver ni ekonomisk förvaltning i Eskilstuna?
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Eskilstuna

Ekonomisk förvaltning i Eskilstuna, och lite därtill

När ni anställer oss på Interesta som er förenings förvaltare innebär det att vi avlastar er i form av

 • Avisering av månadsavgifter och hyror
 • Mottagande av fakturor och brev samt säkerställer att fakturor är betalda i rätt tid
 • Hantering av bokföring för föreningen
 • Se till att momsdeklarationer och skatter överlämnas och betalas inom tidsramen
 • Sköta om pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
 • Upprättande av årsbokslut samt genomförande av bostadsrättsföreningens årsstämma

Utöver dessa löpande arbetsuppgifter så arbetar vi med att effektivisera er förenings befintliga kostnader genom exempelvis ränteupphandlingar och underhållsplaner. På så sätt kan er förening planera för de mer omfattande renoveringar, exempelvis stambyten, utan en oro för att behöva chockhöja medlemmarnas årsavgift. Genom vår ekonomiska förvaltning i Eskilstuna får er förening en trygg samarbetspartner.

Digitalt gränssnitt för den ekonomiska förvaltningen i Eskilstuna

Genom ett digitalt gränssnitt samlar vi alla uppgifter och information rörande den ekonomiska förvaltningen för er BRF. På så sätt får styrelsen full insyn i föreningens ekonomi samt möjlighet att enkelt få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter.

 

I det digitala gränssnittet får ni tillgång till

 • Godkännande av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Att välja Interesta för ekonomisk förvaltning i Eskilstuna

Interesta erbjuder er förening ett skräddarsytt koncept som är anpassat efter er förenings behov. Vi har ett team av specialister under ett och samma tak som möjliggör att vi kan hjälpa till med det löpande arbetet, vägleda styrelsen och medlemmar i beslutsfattande kring bostadsrättsföreningens ekonomi samt säkerställa att föreningen mår genomgående bra.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Eskilstuna?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.