— Ekonomisk förvaltning

Komplett ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Göteborg med Interesta

Interesta erbjuder ekonomisk förvaltning i Göteborg. Att hantera en bostadsrättsförening kan vara en komplicerad uppgift för en BRF-styrelse.

Illustration: Komplett ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Göteborg med Interesta

Genom att anlita Interesta för att hantera den ekonomiska förvaltningen i Göteborg så får ni ett skräddarsytt specialistteam som löpande hanterar ekonomin, sköter skatter och deklarationer samt vägleder styrelsen i arbetet. Att hantera förvaltning i en BRF omfattar såväl ekonomi och juridik som teknisk expertis. Genom att anlita oss på Interesta att hantera den ekonomiska förvaltningen för er BRF i Göteborg så kan ni känna er trygga.

 

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Göteborg

Ekonomisk förvaltning i Göteborg med det lilla extra

Vi på Interesta kan bostadsrätter utan- och innantill. När vi åtar oss uppdrag inom ekonomisk förvaltning i Göteborg så innebär det att vi 

 • Löpande avisering av månadsavgifter och hyror
 • Vi tar emot fakturor och brev samt ser till att fakturorna betalas i rätt tid.
 • Vi sköter den löpande bokföringen för bostadsrättsföreningen
 • Säkerställer att momsdeklarationer och skatter lämnas och betalas i tid.
 • Hantering av pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
 • Upprättande av årsbokslut samt genomförande av bostadsrättsföreningens årsstämma.

Utöver dom löpande arbetsuppgifter så arbetar vi dessutom med att optimera bostadsrättsföreningens kostnader genom exempelvis ränteupphandlingar och underhållsplaner. På så sätt kan din bostadsrättsförening planera för större renoveringar, exempelvis stambyten, utan att några chockhöjningar. Genom vår ekonomiska förvaltning i Göteborg så får din BRF en trygg och heltäckande partner.

Ekonomisk förvaltning med ett enkelt och tidseffektivt gränssnitt

Genom att anlita oss på Interesta att hantera ekonomisk förvaltning i Göteborg för din BRF så får såväl styrelse som medlemmar tillgång till ett digitalt gränssnitt där alla uppgifter och all information hanteras och finns tillgänglig. För oss är det av yttersta vikt att den ekonomiska förvaltningen ska vara smidig och inte betungande för styrelsemedlemmarna. Samtidigt så ska styrelsemedlemmar och övriga behöriga kunna ha full insyn i bostadsrättsföreningens ekonomi. Genom vårt verktyg gör vi det dessutom enkelt att få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter vilket underlättar för medlemmarna.

 • Attestering av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Därför ska du välja Interesta för ekonomisk förvaltning i Göteborg

01

Expertis

Genom att anlita oss att hantera ekonomisk förvaltning i Göteborg för din BRF så får du tillgång till ett team av specialister som är skräddarsytt och lär känna just din bostadsrättsförening.

02

Trygghet

Hos oss kan ni känna er trygga med att vi sköter det löpande arbetet, vägleder styrelsen och medlemmarna i att fatta rätt beslut kring bostadsrättsföreningens ekonomi samt säkerställer att föreningen genomgående mår bra.

03

Omtanke

På Interesta ser vi till att er föreningen i Malmö mår genomgående bra.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Göteborg?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.