— Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning i Jönköping

Är din bostadsrättsförening i Jönköping med behov av ekonomisk förvaltning? Med Interesta får ni ett skräddarsytt upplägg som är anpassat för just er BRF i Jönköping.

Illustration: Ekonomisk förvaltning i Jönköping

Hos oss på Interesta får din bostadsrättsförening en heltäckande ekonomisk förvaltning med ett dedikerat team som finns i Jönköping. Vi hanterar bostadsrättsföreningens ekonomi, sköter skatter och deklarationer samt vägleder styrelsen i det operativa arbetet.

Genom att anlita oss för ekonomisk förvaltning i Jönköping omfattar vår tjänst, utöver de ekonomiska aspekterna, även rådgivning gällande juridik och tekniska beslut. Detta så att ni kan känna er trygga i er BRF och få en heltäckande samarbetspartner.

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Jönköping

Ekonomisk förvaltning i Jönköping

När vi tar oss an ett förvaltningsuppdrag anpassar vi upplägget efter er bostadsrättsförenings behov. Nedan nämner vi tjänster som är grundläggande för vårt koncept och ingår för alla våra kunder

 • regelbundet avisera månadsavgifter och hyror
 • fakturor betalas i rätt tid
 • hantera bokföringen
 • skatter och momsdeklarationer betalas och lämnas i tid
 • sköta medlemsförteckning, lägenhetsregister och pantförteckning
 • Skriva årsbokslut och verkställa bostadsrättsföreningens årsstämma

Utöver de löpande arbetsuppgifterna så hjälper vi på Interesta även till med att effektivisera föreningens befintliga kostnader. Detta görs så att ni i styrelsen kan planera de mer omfattande renoveringarna som exempelvis stambyten utan att känna en oro för att chockhöja årsavgifterna. Att effektivera kostnaderna kan göras genom bland annat ränteupphandlingar och underhållsplaner.

Ekonomisk förvaltning i en digital plattform

För att ni i styrelsen fortfarande ska kunna ha full insyn i bostadsrättsföreningens ekonomi arbetar vi med en digital plattform. I den digitala plattformen samlar vi alla uppgifter och all information kring det ekonomiska förvaltningsarbetet. Det finns också möjlighet till att få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter, vilket underlättar för medlemmarna.

Ett urval av den digitala plattformens funktioner:

 • Attestering av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

01

Professionell rådgivning

På Interesta är vi måna om att er förening mår genomgående bra. Utöver det ekonomiska förvaltningsarbetet hjälper vi även till med de juridiska, tekniska och sociala delarna. Vi finns där som ett bollplank för er när en osäkerhet kring ett visst beslut uppstår.

02

Skräddarsytt upplägg

Vi skräddarsyr en lösning som passar just er BRF i Jönköping samt hanterar det löpande arbetet och stöttar styrelsen kring olika beslut .

03

Omtanke

Med Interesta får ni en heltäckande partner som jobbar flitigt för att er förening ska ha en långsiktig ekonomisk plan och en trygghet som genomsyrar er förening.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Jönköping?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.