— Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Linköping

Interesta erbjuder en tjänst som heltäckande partner för att hjälpa er bostadsrättsförening i Linköping med ekonomiska förvaltning. Som er ekonomiska förvaltare tar vi oss an betungande uppgifter så som löpande hantering av föreningens ekonomi, sköter skatter och deklarationer samt vägleder styrelsens sitt arbete. Att hantera förvaltningen i en BRF omfattar såväl ekonomi och juridik som teknisk expertis. På Interesta finns vi till hjälp för alla tre områden så att ni kan känna er trygga med er förening.

Illustration: Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar i Linköping
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Linköping

Ekonomisk förvaltning i Linköping

Genom att anställa Interesta somer ekonomiska förvaltare innebär det att vi:

 

 • Säkerställer att momsdeklarationer och skatter lämnas och betalas i tid.
 • Löpande avisering av månadsavgifter och hyror.
 • Tar emot fakturor och brev samt ser till att fakturorna betalas i rätt tid.
 • Sköter den löpande bokföringen för bostadsrättsföreningen
 • Hanterar pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
 • Upprättar årsbokslut samt genomför bostadsrättsföreningens årsstämma

Er bostadsrättsförening kommer så småningom att stå inför en del omfattande renoveringar som exempelvis stambyten. För att detta ska kunna genomföras utan att ni behöver oroa er för att behöva chockhöja årsavgifter så jobbar Interesta med att optimera BRF:ens befintliga kostnader. Detta görs genom till exempel ränteupphandlingar och underhållsplaner så att er förening har en trygg grund att stå på.

Ekonomisk förvaltning med ett enkelt och tidseffektivt digitalt verktyg

På Interesta arbetar vi transparant och är måna om att föreningen har möjlighet till full insyn i vårt arbete kring föreningens ekonomiska förvaltning. Genom ett digitalt verktyg samlar vi alla uppgifter och information kring BRFens ekonomi. Man får även möjlighet att ta ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter, vilket underlättar för medlemmarna.

 

I det digitala verktyget ser ni

 • Attestering av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Interesta som helhetspartner för ekonomisk förvaltning

01

Team av specialister

Genom att anlita oss får du tillgång till ett helt team utav specialister som skräddarsyr ett koncept anpassat just för er bostadsrätt i Linköping.

02

Professionell rådgivning

Vi finns dessutom med er hela vägen som rådgivare för de ekonomiska, juridiska och tekniska frågorna så ni kan känna er trygga i er BRF.

03

Omtanke

På Interesta arbetar vi flitigt för att er förening ska ha en långsiktig ekonomisk plan och en trygghet som genomsyrar hela er BRF.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Linköping?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.