— Ekonomisk förvaltning

Är ni i behov av en ekonomisk förvaltare i Lund?

I en bostadsrättsförening kan man behöva en ekonomisk förvaltare som ser till att bostadsrättsföreningens ekonomi flyter på, sköter skatter och deklarationer samt guidar styrelsen i att ta kloka beslut. På Interesta erbjuder vi en sådan typ av ekonomisk förvaltning i Lund, i kombination med rådgivning angående de juridiska och tekniska frågeställningarna som dyker upp i en BRF.

Illustration: Är ni i behov av en ekonomisk förvaltare i Lund?
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Lund

Helhetskoncept för ekonomisk förvaltning i Lund

Då vi har samlat flera experter under ett och samma tak kan vi erbjuda ett helhetskoncept anpassat för just er BRF i Lund. Nedan ser ni några utav våra tjänster som alltid ingår när man tecknar ett avtal för ekonomisk förvaltning med oss

 • Avi-utskick av månadsavgifter samt hyror
 • Säkerställa att fakturor betalas i tid samt motta fakturor och post
 • Kontinuerlig bokföring
 • Se till att momsdeklarationer och skatter lämnas och betalas i tid.
 • Ta hand om pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
 • Skriva årsbokslut och genomföra bostadsrättsföreningens årsstämma

För att er bostadsrättsförening ska kunna ha en stabil, långsiktig plan ser vi även över föreningens nuvarande ekonomi och optimerar dessa kostnader genom ränteupphandlingar och underhållsplaner bland annat. På så sätt kan ni planera för mer omfattande renoveringar som till exempel stambyte utan att känna en oro för att behöva chockhöja medlemmarnas årsavgift. Vi vill helt enkelt säkerställa att er förening har en trygg grund att stå på.

Full insyn i det ekonomiska förvaltningsarbetet

Att överlämna de betungande uppgifterna behöver inte nödvändigtvis betyda att man förlorar inblicken i föreningens ekonomi, snarare tvärt om. Vi använder oss av en digital portal där vi samlar all information och arbete kring den ekonomiska förvaltningen så att ni i styrelsen har full insyn. Utöver den ekonomiska rapporteringen kan ni även få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter. På Interesta är vi måna om att er förening känner en genomgående trygghet i oss som samarbetspartner.

I portalen kan ni:

 • Godkänna fakturor
 • Integrera med föreningens bankkonto
 • Hitta ekonomiska rapporter
 • Se dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Följa ärendehantering

Varför välja Interesta för ekonomisk förvaltning i Lund?

01

Skräddarsytt upplägg

På Interesta skräddarsyr vi en lösning som passar just er BRF i Lund. Vi hanterar det löpande ekonomiska arbetet och stöttar styrelsen kring olika beslut

02

Professionell rådgivning

Utöver de grundläggande tjänster som ekonomisk förvaltning alltid innebär så hjälper vi även till med rådgivning kring BRFens helhet. Det kan innebära guidning genom juridiska, tekniska eller sociala bitar.

03

Omtanke

Vi ser till att hjälpa er förening med era specifika behov genom vår expertis.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Lund?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.