— Ekonomisk förvaltning

Ekonomisk förvaltning i Malmö

Är din BRF i behov utav en ekonomisk förvaltare i Malmö? Då har du kommit rätt! Vi på Interesta har ett samlat team med specialister inom ekonomi, juridik och teknik. Tillsammans erbjuder vi ett helhetskoncept där vi bland annat hjälper till att sköta bostadsrättsföreningens ekonomi, hanterar skatter och deklarationer samt vägleder styrelsen i arbete och beslut.

Illustration: Ekonomisk förvaltning i Malmö
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Malmö

Ekonomisk förvaltning i Malmö, med det lilla extra

När vi tar oss an ett nytt uppdrag anpassar vi upplägget för varje enskild förening. Detta gör vi då vi är medvetna om att ingen förening är den andra lik och därav har olika behov. Grunden som alltid ingår i ekonomisk förvaltning i Malmö är:

 

 • Avisering av månadsavgifter och hyror
 • Mottagande av fakturor och brev samt säkerställer att fakturor är betalda i rätt tid
 • Hantering av bokföring för föreningen
 • Se till att momsdeklarationer och skatter överlämnas och betalas inom tidsramen
 • Sköta om pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
 • Upprättande av årsbokslut samt genomförande av bostadsrättsföreningens årsstämma

Utöver de ovanstående punkterna, som vi på Interesta tar oss an, så ser vi dessutom över föreningens redan befintliga kostnader. Målet är att hitta det mest kostnadseffektiva alternativen genom till exempel ränteupphandlingar och underhållsplaner. Detta har en viktig roll så att föreningen kan planera för omfattande renoveringarna i framtiden utan en oro för att chockhöja medlemmarnas årsavgifter. Vi är måna om att föreningen ska kunna känna en trygghet under en lång tid framöver.

Ekonomisk förvaltning i digital form

I ett digitalt verktyg samlar vi all information rörande er förenings ekonomi, så att det blir enkelt för er styrelsemedlemmar att ha full insyn i vårt arbete. Via verktyget blir det även smidigt att få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter. På Interesta jobbar vi transparant och lägger stor värdering i att allt arbete ska finnas tillgängligt för föreningen så ni kan känna er trygga i att ha oss som samarbetspartner.

 

Det digitala verktyget innebär

 • Godkännande av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Varför Interesta för ekonomisk förvaltning?

01

Skräddarsytt upplägg

Genom att ha samlat våra experter under ett och samma tak kan vi hjälpa till med ett skräddarsytt upplägg för just er bostadsrättsförening i Malmö. Vi fokusera på era behov och ser till att de ekonomiska såväl som de juridiska kraven uppfylls.

02

Professionell rådgivning

Vi finns även där som en stöttande pelare i att fatta rätt beslut kring bostadsrättsföreningens ekonomi, juridiska och tekniska frågeställningar.

03

Omtanke

På Interesta ser vi till att er föreningen i Malmö mår genomgående bra.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Malmö?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.