— Ekonomisk förvaltning

Med expertis inom ekonomisk förvaltning hjälper Interesta BRF:er runt om i Norrköping

Interesta arbetar med ekonomisk förvaltning i Norrköping och skräddarsyr ett koncept som passar varje enskild bostadsrättsförening. Olika föreningar har olika behov och det är vi måna om att ta efter. Vi hjälper bland annat till att hantera föreningens ekonomi, stötta styrelsen i sitt arbete och hantera skatter och deklarationer.

Illustration: Med expertis inom ekonomisk förvaltning hjälper Interesta BRF:er runt om i Norrköping

Att förvalta en bostadsrätts ekonomi omfattar också rådgivning inom de juridiska och tekniska delarna, något vi på Interesta självfallet hjälper till med. Vi ser till att ni känner er trygga i er förenings arbete,

Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Norrköping

Ekonomisk förvaltning i Norrköping med det lilla extra

I alla våra uppdrag rörande ekonomisk förvaltning ingår dessa tjänster:

 

 • Regelbunden avisering av månadsavgifter och hyror
 • Säkerställa a fakturor betalas i rätt tid
 • Hantering utav bokföringen
 • Se till att skatter och momsdeklarationer betalas och lämnas i tid
 • Sköter medlemsförteckning, lägenhetsregister och pantförteckning
 • Skriver årsbokslut och verkställa bostadsrättsföreningens årsstämma

Föreningar ställer sig ibland frågan hur man kan planera inför de större renoveringarna som till exempel stambyte utan att behöva chockhöja årsavgiften för medlemmarna. Här jobbar vi på Interesta med att optimera föreningens befintliga kostnader genom blanda annat ränteupphandlngar och underhållsplaner. Vårt mål är att er förening ska ha en långvarig trygg och stabil grund att stå på.

Ekonomisk förvaltning i digital form

Genom att anlita Interesta för ekonomisk förvaltning i Norrköping får ni tillgång till ett digitalt verktyg. I det digitala verktyget sammanställer vi alla uppgifter och information rörande den ekonomiska förvaltningen. På så sätt bibehåller styrelsen sin fulla insyn i föreningens ekonomi och kan dessutom få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter.

 

I det digitala verktyget finns 

 • Attestering av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Att välja Interesta för ekonomisk förvaltning till er BRF i Växjö

01

Professionell rådgivning

Då vi är måna om att er förening mår genomgående bra ser vi till att finnas som stöd i både de ekonomiska, juridiska och tekniska besluten er BRF står inför.

02

Skräddarsytt upplägg

Vi ser självfallet till att hantera det löpande arbetet som ekonomisk förvaltning innebär och vi skräddarsyr ett koncept som är anpassad utifrån er BRF:s behov.

03

Omtanke

Med Interesta får ni en heltäckande partner som jobbar flitigt för att er förening ska ha en långsiktig ekonomisk plan och en trygghet som genomsyrar hela er förening.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Norrköping?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.