— Ekonomisk förvaltning

Helhets upplägg för ekonomisk förvaltning i Skövde

Är er förening i behov av ekonomisk förvaltning i Skövde? Vi hjälper gärna till! Genom vår expertis skräddarsyr vi på Interesta ett upplägg för att möta behoven i just er BRF i Skövde. Vi hjälper bland annat till att hantera föreningens ekonomi, stötta styrelsens arbete och hantera skatter och deklarationer. Eftersom vi vill att ni ska kunna känna er trygga i er bostadsrättsförening bistår vi, utöver den ekonomiska delen, även med juridisk och teknisk kompetens. Genom att anlita oss får ni flera experter under ett och samma tak.

Illustration: Helhets upplägg för ekonomisk förvaltning i Skövde
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Sälen

Ekonomisk förvaltning i Skövde

När er BRF i Skövde tecknar ett avtal gällande ekonomisk förvaltning med oss gör vi tillsammans upp en plan som är anpassad efter just er BRF. Tjänster som alltid ingår är:

 • Sköter den löpande hanteringen av hyror och avgifter
 • Ser till att föreningens fakturor betalas i tid
 • Sköter den löpande bokföringen
 • Ser till att deklarationer och andra rapporter lämnas in i
 • tid och enligt gällande myndighetsregler
 • Sköter föreningens register och förteckningar
 • Ansvarar för årsredovisningen och hjälper till i samband med årsstämman

Bostadsrättsföreningar ställer sig ibland frågan hur man kan planera de mer omfattande renoveringarna som tillexempel stambyte utan att behöva chockhöja årsavgiften för BRFens medlemmar. Här jobbar vi på Interesta med att optimera och effektivisera föreningens redan befintliga kostnader genom blanda annat ränteupphandlngar och underhållsplaner. Vårt mål är att er förening ska ha en långvarig, trygg och stabil grund att stå på.

Digitalt gränssnitt för den ekonomiska förvaltningen i Skövde

I vårt digitala gränssnitt samlar vi all information rörande er förenings ekonomi. På så är det enkelt för styrelsemedlemmar att ha full insyn i vårt arbete. Genom verktyget blir det dessutom smidigt att få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter. På Interesta jobbar vi transparant och lägger stor vikt i att allt arbete ska finnas tillgängligt för BRF, så ni kan känna er trygga i att ha oss som samarbetspartner.

 

Det digitala verktyget innebär

 • Godkännande av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Interesta som helhetspartner för ekonomisk förvaltning

01

Omtanke

På Interesta är måna om att er förening i Skövde ska må genomgående bra.

02

Professionell rådgivning

Vi ser vi till att finnas som stöd i både de ekonomiska, juridiska och tekniska besluten er BRF kan komma att stå inför.

03

Trygghet

Vi ser självfallet till att hantera det löpande arbetet inom ekonomisk förvaltning och skräddarsyr ett koncept som är anpassad utifrån eran BRF:s behov.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Skövde?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.