— Ekonomisk förvaltning

Interesta erbjuder ekonomisk förvaltning i Sundsvall

Är du medlem i en bostadsrättsförening med behov av ekonomisk förvaltning? Med Interesta får ni ett skräddarsytt upplägg som är anpassad för just er BRF i Sundsvall. I alla våra ekonomiska förvaltningsuppdrag erbjuds hantering utav bostadsrättsföreningens ekonomi, sköta skatter och deklarationer samt vägledning i styrelsen arbete. Genom att anlita oss för ekonomisk förvaltning i Sundsvall omfattar vår tjänst, utöver de ekonomiska aspekterna, även rådgivning gällande juridik och tekniska beslut. Detta så att ni kan känna er trygga i er BRF och få en heltäckande samarbetspartner.

Illustration: Interesta erbjuder ekonomisk förvaltning i Sundsvall
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Sundsvall

Ekonomisk förvaltning i Sundsvall

När ni anlitar Interesta för ekonomisk förvaltning i Sundsvall så innebär det att vi bland annat hanterar:

 

 • Löpande avisering av månadsavgifter och hyror
 • Mottagande av fakturor och brev samt ser till att fakturorna betalas i rätt tid.
 • Den löpande bokföringen för bostadsrättsföreningen
 • Säkerställning av att momsdeklarationer och skatter lämnas och betalas i tid.
 • Pantförteckning, medlemsförteckning och lägenhetsregister
 • Upprättande av årsbokslut samt genomförande av bostadsrättsföreningens årsstämma.

Utöver de ovanstående löpande arbetsuppgifterna så hjälper vi även till att optimera bostadsrättsföreningens kostnader. Att optimera kostnader gör vi bland annat genom ränteupphandlingar och underhållsplaner. På så sätt behöver ni inte oroa er för att chockhöja årsavgifterna när ni planerar de större renoveringarna så som stambyte tillexempel. Vi vill finnas vid er sida som en trygg och heltäckande partner.

Digital ekonomisk förvaltning i Sundsvall

Genom ett digitalt gränssnitt samlar vi alla uppgifter och information rörande den ekonomiska förvaltningen för er BRF. På så sätt får styrelsen full insyn i föreningens ekonomi samt möjlighet att enkelt få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter.

 

I det digitala gränssnittet får ni tillgång till

 • Godkännande av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Interesta som helhetspartner för ekonomisk förvaltning

Interesta ger er BRF i Sundsvall tillgång till ett team av specialister under ett och samma tak så att ni kan få ett skräddarsytt koncept just för er. Vi hanterar löpande arbete gällande ekonomin och vägleder styrelsen i att fatta rätt beslut. På Interesta är vi måna om att er förening mår genomgående bra.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Sundsvall?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.