— Ekonomisk förvaltning

Vill din BRF ha hjälp med den ekonomiska förvaltningen i Växjö?

Vi hjälper er gärna! Genom vår expertis skräddarsyr vi på Interesta ett koncept som täcker behoven i just er bostadsrättsförening i Växjö. Vi hjälper bland annat till att hantera föreningens ekonomi, stötta styrelsens arbete och hantera skatter och deklarationer. För att ni ska kunna känna er trygga i er förening bistår vi, utöver den ekonomiska delen, även med den juridiska och tekniska biten. Genom att anlita oss får ni flera experter under ett och samma tak.

Illustration: Vill din BRF ha hjälp med den ekonomiska förvaltningen i Växjö?
Ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar (BRF) i Växjö

Ekonomisk förvaltning i Växjö

Det finns en del betungande uppgifter i en förenings arbete. För att försäkra oss om att dessa uppgifter avlastas från styrelsens axlar när ni anlitar oss för ekonomisk förvaltning, så ingår alltid dessa punkter:

 • Regelbundet avisera månadsavgifter och hyror
 • Fakturor betalas i rätt tid
 • Hantera bokföringen
 • Skatter och momsdeklarationer betalas och lämnas i tid
 • Sköta medlemsförteckning, lägenhetsregister och pantförteckning
 • Skriva årsbokslut och verkställa bostadsrättsföreningens årsstämma

Ibland finns en oro hos föreningen att man kan komma och behöva chockhöja årsavgiften i framtiden. För att undvika en sådan situation jobbar vi på Interesta flitigt med att optimera er bostadsrättsförenings kostnader. Detta görs bland annat via ränteupphandlingar och underhållsplaner. Nu kan ni istället planera för de omfattande renoveringar, som till exempel stambyte, i en lugn och trygg miljö. Vi blir en heltäckande partner för er BRF i Växjö.

Spara tid och bekymmer med en ekonomisk förvaltare

Vi på Interesta tycker det är viktigt att jobba transparent och ger därför styrelsen full insyn i vårt ekonomiska arbete med er förening. Vi jobbar med ett digitalt gränssnitt där styrelsen får ett eget konto I det digitala gränssnittet samlar vi alla uppgifter och information rörande ekonomin. Det är dessutom enkelt att få ut en mäklarbild eller förteckning över specifika lägenheter vilket underlättar för medlemmar.

 • Attestering av fakturor
 • Integration mot föreningens bankkonto
 • Ekonomiska rapporter
 • Dokumenthantering
 • Förteckningar
 • Ärendehantering

Att välja Interesta för ekonomisk förvaltning till er BRF i Växjö

01

Professionell rådgivning

Då vi är måna om att er bostadsrättsförening ska fungera såväl ekonomiskt som juridiskt, tekniskt och socialt sett, så har vi samlat ett team av specialister under ett och samma tak.

02

Skräddarsytt upplägg

Vi ser till att skräddarsy en lösning som passar just er BRF i Växjö samt hanterar det löpande arbetet, stöttar styrelsen kring olika beslut och ser till att föreningen överlag mår bra.

03

Omtanke

Med Interesta får ni en heltäckande partner som jobbar flitigt för att er förening ska ha en långsiktig ekonomisk plan och en trygghet som genomsyrar hela er förening.

Vill du veta mer om ekonomisk förvaltning i Växjö?

Kontakta oss genom att slå oss en signal eller fyll i formuläret.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.