Lediga tjänster

Redovisningsekonom

Vi söker nu en driven redovisningsekonom till vår ekonomiska förvaltning som står inför en spännande tillväxtresa.

Illustration: Redovisningsekonom

Interesta är ett snabbväxande bolag som erbjuder kvalificerad rådgivning inom bostadsrättsutveckling. Våra tjänster omfattar ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter, rådgivning vid nyproduktion av bostadsrätter och ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar.

 

Om tjänsten

Våra kunder består huvudsakligen av bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggbolag och förvaltare i hela Sverige. I rollen som redovisningsekonom så ingår du i en liten, sammansvetsad grupp som är ansvarig för den ekonomiska förvaltningen. Du kommer att få ett ansvar för ett antal bostadsrättsföreningar där du hanterar föreningens löpande ekonomiska förehavanden, agerar stöd åt styrelser och bidrar till att utveckla föreningen.

Din arbetsdag är variationsrik med såväl strategiska och rådgivande arbetsuppgifter till återkommande moment.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Hyres- och avgiftsaviseringar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Redovisning och avstämningar
  • Ekonomisk rapportering och analyser
  • Bokslut och deklarationer
  • Rådgivning och stöd inom diverse föreningsrelaterade frågor
  • Upphandlingar

Vem söker vi?

Vi tror att du är en utbildad redovisningsekonom med åtminstone något års erfarenhet att arbeta inom redovisning och bokföring. Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av fastighetsekonomi och bostadsrättsföreningar.

Som person så har du en analytisk förmåga, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du trivs i en roll med nya utmaningar och tar gärna egna initiativ. För att trivas och vara framgångsrik hos oss tror vi att du är affärsmässig med en mycket god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, såväl internt som extern. Du trivs i en variationsrik roll och du arbetar lika bra i grupp som självständigt. 

Du har en allmän god datorvana med goda kunskaper inom Office-paketet. Erfarenhet av att arbeta i Fortnox och Real Fastighetssystem är meriterande.

Det här erbjuder vi

Vi erbjuder en utmanande nyckelroll i en växande organisation där du kommer få spela en nyckelroll i en spännande resa.

Utöver trevliga och engagerade kollegor så erbjuder vi dig även en rad olika förmåner och utvecklingsmöjligheter i en kreativ, affärsdriven arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Hos oss får du möjlighet att skapa ett stort värde på riktigt. Det du gör, gör direkt skillnad för våra kunder.

Vi erbjuder marknadsmässig lön, telefon/dator, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och resor. Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Jönköping. Resor i tjänsten förekommer.

Start enligt överenskommelse.

Så söker du

Skicka din ansökan (CV + Personligt brev) till jobb@interesta.se. Ange Redovisningsekonom i ämnesraden.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Joakim Curenstam på joakim.curenstam@interesta.se alternativt 076-308 02 82.