Ombildningskonsult i Eskilstuna

Illustration: Ombildningskonsult i Eskilstuna

Behöver du hjälp med ombildning till bostadsrätti Eskilstuna? Vi är en lokal ombildningskonsult i Eskilstuna med erfarenhet av ombildningar i Torshälla, Skogstorp, Skiftinge, Norr och Centrum.

Vi hjälper såväl hyresgäster och fastighetsägare att med ombildning till bostadsrätt. Vi har god lokal kännedom om Eskilstuna och hjälper dig med hela ombildningsprocessen – från en första intressekoll till tillträde och registrerad lagfart. Vi är på plats under hela processen och finns med fysiskt under alla stämmor och möten.

Vi lägger stor vikt vid ett professionellt, personligt bemötande och där vår erfarenhet av ombildningar ligger till grund för en smidig, trygg ombildning. Vi tar inte heller betalt om det inte blir någon ombildning.

Ombildning i Eskilstuna, från hyresrätter till bostadsrätter

Vill du köpa din hyresrätt eller ombilda din hyresfastighet i Eskilstuna?

Då har du tagit det första steget – att söka information. En ombildningsprocess inleds alltid med att stämma av intresset hos övriga hyresgäster. Vi hjälper dig att ta fram allt underlag som förklarar hela ombildningsprocessen och vilka för- och nackdelar som finns med att ombilda hyresrätt till bostadsrätt.

Vad kostar lägenheten vid en ombildning?

En ombildning är förmånlig på det sätt att hyresgästerna köper oftast sin andel (lägenheten) till ett värde av cirka 70-75% av marknadspriset. Eftersom du köper lägenheten till under marknadspris så krävs det i många fall inte en egen insats, men det varierar från fall till fall.

Kvadratmeterpris i Eskilstuna för bostadsrätter

Fastighetsmarknaden i Eskilstuna pekar uppåt sett till bostadsrätter. Enligt mäklarstatistik den 7 mars 2019 så är det genomsnittliga kvadratmeterpriset 21 677 kronor för en bostadsrätt i Eskilstuna. Men det finns många aspekter som avgör kvadratmeterpriset och ingen fastighet är den andra lik, det är därför orimligt att sätta ett genomsnittligt kvadratmeterpris på en fastighet. Vi låter alltid en auktoriserad mäklare göra en värdering av lägenheterna inför en ombildning.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ombildning till bostadsrätt i Eskilstuna

Slå oss en signal eller fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet. Om du ger ditt medgivande till att vi får kontakta dig ska du markera kryssrutan nedan.