Ombildningskonsult i Örebro

Illustration:  Ombildningskonsult i Örebro

Om du behöver hjälp av en ombildningskonsult i Örebro så har du kommit rätt. Vi på Interesta är erfarna ombildningskonsulter med god erfarenhet av att ombilda till bostadsrätt i Örebro.

Vi hjälper hyresgäster och fastighetsägare att ombilda till bostadsrätt i Örebro. Med ett gediget kunnande, lokal kännedom och ett personligt bemötande säkerställer vi en trygg ombildningsprocess. Du kan läsa mer om hur en ombildning till bostadsrätt går till här. Vi har vårt huvudkontor i Jönköping, och vårt satellitkontor i Örebro ligger på Kyrkogatan, mitt i centrum. Vårt breda kontaktnät bland banker, mäklare och förvaltare gör att våra ombildningsprocesser löper smidigt.

Interesta erbjuder ombildningar från hyresrätter till bostadsrätter i Örebro

Kvadratmeterpris i Örebro

Fastighetsmarknaden i Örebro pekar svagt uppåt sett till bostadsrätter. Enligt mäklarstatistik den 21 mars 2019 så är det genomsnittliga kvadratmeterpriset 25 948 kronor för en bostadsrätt i Örebro. Men det finns många parametrar som avgör kvadratmeterpris och varje fastighet är unik, det är därför omöjligt att schablonisera kvadratmeterpriset på en fastighet.

Vad kostar lägenheten vid en ombildning?

En ombildning är förmånlig på det sätt att hyresgästerna köper oftast sin lägenhet till ett värde av cirka 70% av marknadspriset och där du slipper en kontantinsats eftersom bankerna bedömer att ditt övervärde motsvarar din kontantinsats.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ombildningar i Örebro

Slå oss en signal eller fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet. Om du ger ditt medgivande till att vi får kontakta dig ska du markera kryssrutan nedan.