Ombildningskonsult i Malmö

Illustration: Ombildningskonsult i Malmö

Behöver du hjälp med ombildning till bostadsrätt i Malmö? Vi är en lokal ombildningskonsult i Malmö  och finns dagligen på plats på vårt satellitkontor nere i Västra Hamnen.

Vi hjälper såväl hyresgäster och fastighetsägare att med ombildning till bostadsrätt. Vi har god lokal kännedom om Malmö och hjälper dig med helaombildningsprocessen – från en första intressekoll till tillträde och registrerad lagfart. Vi är på plats under hela processen och finns med fysiskt under alla stämmor och möten.

Vi lägger stor vikt vid ett professionellt, personligt bemötande och där vår erfarenhet av ombildningar ligger till grund för en smidig, trygg ombildning. Vi tar endast betalt om det blir en ombildning.

Interesta erbjuder ombildningar från hyresrätter till bostadsrätter i Malmö

Vill du köpa din hyresrätt eller ombilda din hyresfastighet i Malmö?

Då har du tagit det första steget – att söka information. En ombildningsprocess inleds alltid med att stämma av intresset hos övriga hyresgäster. Vi hjälper dig att ta fram allt underlag som förklarar hela ombildningsprocessen och vilka för- och nackdelar som finns med att ombilda hyresrätt till bostadsrätt.

Vad kostar lägenheten vid en ombildning?

En ombildning är förmånlig på det sätt att hyresgästerna köper oftast sin andel (lägenheten) till ett värde av cirka 70-75% av marknadspriset. Eftersom du köper lägenheten till under marknadspris så krävs det i många fall ingen kontantinsats, men det varierar från fall till fall.

Kvadratmeterpris i Malmö för bostadsrätter

Bostadsrättsmarknaden i Malmö pekar uppåt och är i allra högsta grad frodande. Enligt mäklarstatistik den 7 oktober 2019 så är det genomsnittliga kvadratmeterpriset cirka 29 000 kronor för en bostadsrätt i Malmö. Men det finns många aspekter som avgör kvadratmeterpriset och ingen fastighet är den andra lik. Vi låter alltid en auktoriserad mäklare göra en värdering av lägenheterna inför en ombildning.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med ombildning till bostadsrätt i Malmö

Slå oss en signal eller fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Med jämna mellanrum vill vi också kunna kontakta dig angående våra tjänster och skicka information om annat innehåll som vi tror kan bara intressant för dig. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet. Om du ger ditt medgivande till att vi får kontakta dig ska du markera kryssrutan nedan.