— Se över era möjligheter att optimera er BRF:s ekonomi

Kostnadsfri rådgivning

Höjda avgifter? Ökade räntor? Skenande elpriser? Få kostnadsfri rådgivning för din BRF. Sveriges bostadsrättsföreningar står inför en krigsvinter med skenande kostnader som gör det svårt att hålla ihop föreningens ekonomi. För dom individuella medlemmarna så blir det också en dubbelsmäll i form av ökade räntekostnader, skenande elpriser och därtill en höjd avgift. Vi på Interesta hjälper dagligen bostadsrättsföreningar med att se över sina möjligheter att optimera sin ekonomi. Det kan handla om att pressa ned räntorna för din BRF, se över befintligt avtal eller titta på outnyttjade möjligheter på fastigheten. Tillsammans med bostadsrättsföreningens styrelse håller vi en kostnadsfri workshop där vi ser över möjligheter för din BRF att hantera det osäkra världsläget på allra bästa sätt.

Träffa oss på en workshop

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort!

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.

Vi på Interesta

Kristofer är ombildningskonsult och Intygsgivare på Interesta

Kristofer Björk

Ombildningskonsult / Intygsgivare

E-post: kristofer@interesta.se
Telefon: 079-340 45 83

 

Andreas Gillsberg

Förvaltningsansvarig

E-post: andreas.gillsberg@interesta.se
Telefon: 073-503 25 18

 

 

Ebba är ombildningskonsult på Interesta

Ebba Spjuth

Ombildningskonsult / Fastighetsekonom

E-post: ebba.spjuth@interesta.se
Telefon: 072-858 66 10

Om oss

På Interesta arbetar vi med kvalificerad rådgivning inom bostadsrättsföreningar. Vi är ett ledande fastighetshus med jurister, ekonomer, marknadsförare, analytiker och byggingenjörer under ett och samma tak, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda en unik, heltäckande lösning.

Med över 15 års samlad erfarenhet inom bank arbetar vi på Interesta även med ekonomisk förvaltning, ränteupphandlingar , råvindskonverteringar och ombildning av hyresrätt till bostadsrätt och vid nyproduktion av bostadsrätter.

Välkommen att höra av dig till oss!

Vad du kan göra för din BRF

Det finns åtgärder som er förening kan göra redan nu för att sänka era befintliga kostnaderna och skapa en långsiktig plan i den något oförutsägbara tiden vi just nu befinner oss i. Några av åtgärderna nedanför är snabba och enkla medans andra kräver mer tid och expertis för att genomföra.

 • Avsluta onödiga abonnemang

  Se över om ni har några tidningsprenumerationer eller liknande som mest ligger och kostar pengar

 • Justera sin amortering
  Anpassa eran avbetalningstakt efter eran belåningsgrad.
 • Konkurrensutsätta bankerna och förhandla.

  Det finns många BRFer som betalar en högre ränta än vad de nödvändigtvis behöver göra. Genom att konkurrensutsätta och förhandla sänker man föreningens räntekostnader.

 • Konkurrensutsätta leverantörer för att förhandla ner kostnaderna.

  På samma sätt som man kan konkurrensutsätta och förhandla med banker, kan man göra det gentemot sina leverantörer för att få ner kostnaderna.

 • Parkeringsplatser mot en kostnad
  Ingår det idag parkeringsplatser till varje bostadsrätt kan ett bättre alternativ vara att hyra ut parkeringsplatserna till de boende.
 • Energibesparing
  Göra åtagande för att minska på energiåtgången. Stänga av värmen i utrymmen som inte används, installera solceller på taket och liknande.
 • Förhandla hyror
  Gäller de som har en hyresgäst eller verksamhet i fastigheten.
 • Råvindskonvertering
  Finns det en outnyttjad vindsvåning i fastigheten som man kan bygga till fler bostadsrätter så föreningen får in ytterligare intäkter via månadsavgifter?

På Interesta kan vi hjälpa till med alla ovanstående punkter. Boka in en kostnadsfri rådgivning så ser vi tillsammans över er BRF:s behov och möjligheter.

Boka en plats!

Tillsammans går vi igenom er förenings befintliga kostnader och ser över möjligheterna att sänka kostnaderna eller till och med öka intäkterna. Helt kostnadsfritt.

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Interesta AB skyddar och respekterar din integritet. Dina personuppgifter används endast till att tillhandahålla begärda tjänster. Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Interesta AB lagrar och behandlar personuppgifterna ovan i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.