Senaste nytt

The Oak – Nytt livsstilsboende på Öland

November 24th, 2021

I Ekerum på Öland växer ett nytt livsstilsboende fram i form av BRF The Oak fram. Ett nyproduktionsprojekt som omfattar 56 stycken bostadsrätter fördelade på 10 stycken byggnader och som utvecklas av Westestate. Projektet, som ritats av Fredrik Olsson vid Tailor Made, lämnar inget åt slumpen. Byggnadernas utformning och gestaltning som gifter sig samman med dess omgivning och naturnära läge, som är strategiskt placerat mellan naturreservatet i söder och golfbanans böljande kullar i norr.

I Ekerum på Öland växer ett nytt livsstilsboende fram i form av BRF The Oak fram. Ett nyproduktionsprojekt som omfattar 56 stycken bostadsrätter fördelade på 10 stycken byggnader och som utvecklas av Westestate. Projektet, som ritats av Fredrik Olsson vid Tailor Made, lämnar inget åt slumpen. Byggnadernas utformning och gestaltning som gifter sig samman med dess omgivning och naturnära läge, som är strategiskt placerat mellan naturreservatet i söder och golfbanans böljande kullar i norr.

– Ett fantastiskt spännande projekt med duktiga utvecklare som fokuserar på kvalitet, hållbarhet och detaljer. Blivande bostadsrättshavare kommer onekligen att trivas i The Oak säger Alex Liljeblom, ansvarig rådgivare i processen där Interesta biträder utvecklarna med delar av bostadsrättsbildningen.

Bygglov är sedan tidigare beviljat och planerad byggstart sker under 2022 med beräknad inflyttning under 2023-2024.

Bilder: © Tailor Made / Westestate

Läs mer om projektet här!