Ombildning

Lyckad köpstämma i Halmstad

February 7th, 2020

Efter att ha inlett 2020 med ett tidigt tillträde i Idre så börjar pågående ombildningsprocesser att avlösa sig. I början av februari höll BRF Gäddan i Halmstad en välbesökt köpstämma där hyresgästerna röstade igenom ett köp av sin fastighet för ombildning till bostadsrätt. 90% av de boende röstade ja till ett förvärv. Säljaren är en privat fastighetsägare och tillträde beräknas ske den 2 mars.

– Tillsammans med styrelsen i föreningen har vi arbetat fram ett gediget underlag som hyresgästerna har tagit till sig. Ett stort grattis till föreningen och dess medlemmar säger Kristofer Björk, ombud vid ombildningen.

Detta är en av fyra pågående ombildningar i Halmstad för Interesta. Ett indikation på att Interesta allt mer befäster sin position som ledande i Västsverige.

– Vi har haft som målsättning att etablera oss som den ledande ombildningskonsulten i Södra och Västra Sverige. Idag är majoriteten av våra uppdrag och inkommande förfrågningarna geografiskt belägna i dom områden som vi har aktivt riktat oss emot. Ett starkt kvitto på att vi gjort och gör rätt saker säger Alex Liljeblom, delägare Interesta AB.